1.03.2009

4-3


Yenilgi Skibbe'nin mirası olarak görülüp çok üstüne gidilmeyecek galibiyet de değişimin işareti ilan edilecekti. Son dakika golüyle gelmesi Bülent Korkmaz'ın kredisini artırdı. Ama Galatasaray UEFA+Lig şampiyonu olsa önümüzdeki sezonu takımın başında tamamlayamayabilir.

Fernando Meira takımı sabote ediyor. Gitmek isteyen adamın kalması hata zaten. Kewell Ali Sami Yen'in aradığı yıldız; hem sempatik hem de zorlama yıldız Lincoln'den farklı. Sabri'nin bu golle takımda üç yıl daha yerini garantilemesine yanarım.

Fakat bir takım 20'ye yakın korner kullanıp bunlardan ancak birini kendi oyuncularına hedefleyebiliyor, üstüne her korner potansiyel kontratağa dönüşüyorsa o takımın "takım çalışması" ile ilgili bir problem var demektir.

Son olarak maçı seyrettiğim yerdeki komşularımla ilgili iki şey söylemek istiyorum:

1. Aylin bikbik ütüledin kafamızı maç boyunca. Ne babana hayranlığın ne Maya takvimine duyduğun bilimsel(!) hayranlık umurumuzda değildi...

2. Arka masadaki 2 arkadaş ocakbaşı ortamında "Sabri'nin annesi Müslüman o yüzden sevmiyorsunuz" yaklaşımı ata konmuş kelebek etkisi yaratıyor. Masadaki Laz'ın damarına bastınız yiyordunuz az kalsın sopayı bu güzel gecede...

Hiç yorum yok: