28.03.2010

bak boşa gitti bir saat


Kafada sorular olunca gece boyunca uykusuz olmayı seviyorum, sarhoş gibi geçiriyorsun ertesi günü akşam da erkenden uyuyorsun. Ha bir sonraki gün o soru işaretleri çıkıyor gene kutudan ama olsun. Eve geldim bol alkollü saat 03'e geliyor hop bir anda 4 oldu. Uyuyup yarın terapi koltuğuna oturup bu yoğun haftayı anlatmak lazım. Bir de ne zamandır içkiyle haşır neşir olduğumu düşündüm. İki birayla mayıştığım günlerden şişelerce %40lık alkol bitirip "şimdi ne yapsam" diye düşündüğüm günlere geldik sonuçta, cevap vermesi güç. Geçen gün de ilk alkol çevirmeme denk geldim, dört saatte üç bira içtiğimden geçtim sınavdan ama notumu sormaya cesaret edemedim. Daha çok içip araba kullandığım oldu elbette ama önemli olan yakalanmamak. Neyse ki sağlam bir karaciğer ve bol yağ kütlem var.

Fotoğraf geçen gün gelen "hiron sen kadında neye dikkat edersin?" sorusuna cevaben konulup Anja Rubik'in büyük etkisi vardır. Gisele çocuk pırtlatınca yeni gözdem kendisi oldu.

8 yorum:

earinna dedi ki...

Trafik polisine açık çağrı mı gördüm sanki ben bu yazıda? "Gelin beni yakalayın!" temalı!!!

hirondelle dedi ki...

geniş bir meslek grubu seslenişi yaptım bu yazıda

yakalasınlar efendim ne olacak. en kötü ehliyet gider, ehliyet giderse işten ayrılmaya bahane olur, işten ayrılınca...

earinna dedi ki...

.... Gelinir Ankara'ya yerleşilir!!!!!!!

hirondelle dedi ki...

güzel bir şakaydı.

Esin dedi ki...

yani omurgaya dikkat ediyorsunuz ya da sfir beden olmasina?

ayrica tek sorunun ehliyetin alinmasi olmasi da ilginc, insanin kendisine ve cevresine verebilecegi zarar daha agir olur sanirim. alkol alinca arac kullanmayiniz, taksiler de is yapmali ozellikle boyle zamanlarda.

hirondelle dedi ki...

alkol alınca kısa mesafe yapıyorum riski azaltıyorum. çok içersem zaten taksideyim. kısacası bilinçli bir tüketiciyim ben.

sandken dedi ki...

anlamı ne acaba bu duruşun? şahsi kanaatim ayh çok içtim böğürcem aynaya kuscam elimi kolumu nere koycağımı bilemedim dur bari kendime sarılayım.

a belki de bu fotoda hatun yalnızlığına sarılıyordur ve ne kadar da çok midem bulandı diye düşünüyordur aynı zamanda

hirondelle dedi ki...

bak orada ayna da var "kendisiyle yüzleşip gene kendisine sarılması" daolabilir kompozisyonun başlığı.