10.03.2010

tablet mendil


Bugün İsparta ellerinde karşılaştım Çinlilerin son marifetiyle. Suya atıyorsun tableti oluyor sana ıslak mendil. Yemek sonrası el yıkamak için sofraya getirilen sudan nefret ederdim, bu eser de üstüne cila oldu. Bu arada İsparta'nın göbeğindeki otoparkın girişinde İngiliz trafik kuralları geçerli, sağınıza solunuza dikkat edin.

8 yorum:

NzN dedi ki...

Bunlardan 4 tane de benim ofis masamda duruyor, tam karşımdalar şu anda. Geçen hafta bir arkadaşım getirdi "bak ne kadar eğlenceli" diyerek. Ben çok şaşırdım ilk gördüğümde. Meğer uzun zamandan beri piyasada dolaşıyormuş bu, millet kanıksamış bile.
Oysa ben oyuncak gibi alıp alıp ofistekilere sihirbazlık yaptım kendimce :)

hirondelle dedi ki...

Bu tabletleri yutarsak midemizde mendilmi olur acaba?

NzN dedi ki...

Midende mendil oldu diyelim, ya sonrası?!!
Bak ben masamdakileri kaldırayım da sonra birileri bana tazminat davası açmasın.
Şeker falan sanıp indirirse birileri mideye .... :))

hirondelle dedi ki...

amerika'da olsa kesin açmışlardı. burada şeker niyetine ağzına atan o değişikliği hissedip tükürür, rezil olmamak için de olayı kapatır.

NzN dedi ki...

ağzına atıp tükürür dedin ya aklıma geldi bi anda :
bu tabletlerle sihirbazlık yapılır, ben ağzımda hiç bi şeycik yok görüyor musun?!! hooppp bir bardak su içiyoruuumm ta ta ta taaa mendill oldu!! :)

hirondelle dedi ki...

süper bir fikirmiş. bu çinliler büyük adam yahu-ebat olarak olmasa da...

LLuvia dedi ki...

Aklıma suda şişen oyuncaklar geldi. Eski bir habere göre bir çocuk bu oyuncakları yutmuş ve doktor oyuncak midede şişebilir diye telaşlanıp ameliyat etmişti. haberin sonunda bu tip oyuncaklar yasaklansın diyorlardı. Kafa karıştıran bu mendiller de yasaklansın. Geleneksel olalım biraz, nerde o işlemeli mendiller:p

hirondelle dedi ki...

o oyuncaklardan biri domuz çıkınca anneannem yaygara kopartıp bir daha almamamız konusunda kulis yapmıştı. bayramlarda para veya şeker yerine mendil verenlere de kıl olurdum. bu da böyle bir anımdır...