6.03.2010

tükürürüm böyle sanatın içine


Bu gece "Alis Mantarı Yedi Abuk Subuk Hayaller Gördü" isimli filmi izleyelim dedik kardeşimle. Fakat o da ne? İstanbul'da dublajsız oynatan salon bulmak deveye hendek atlatmaktan daha zor. Neymiş dublaja çok para harcamışlar da bıkbıkmış da laklakmış... İzlemem o zaman arkadaşım. Ben Shrek'i izlemek için Şişli'den Altunizade'ye üç vesaitle gitmiş adamım torrentten indiririm bu genç kızın tavşan kovalama hikayesini daha iyi. Sonra hiç bana "vay efendim sinema öldü de yok Alkazar da kapandı"yla falan gelmeyin çok pis ısırırım.

Bu akşam sinemaya gitmedik ama kardeşim bana ilk maaşıyla yemek ısmarladı. Yalnız anlamadığım makarnayı da kahveyi de kendisi yapıp servis etti. Bu nasıl birşey ki şimdi?

Son not: başlığa esin kaynağı olan sayın başkanım. Yakında süper bir projeyle geliyorum. Saygılar...

3 yorum:

Esin dedi ki...

Kiririm bu sanati da olabilirmis :p

Makarnayi ve kahveyi kardesin alip yaptiysa, yine ismarlama yerine gecer bence. Almadiysa da ilk maasla hicbir zaman bir sey ismarlanamiyor, gayet normal :)

disarda kim bilir o makarna sosuna ne koyuyorlar ya da disardaki kahveyi onceki musterilerin artik kahvesinden birlestirip veriyor da olabilirler :P

hirondelle dedi ki...

pek bir kitchen confidential gördüm sizi :p

kardeşim dışarıda yaptı kahveyi ama özellikle içine tükürdüyse bilemeyeceğim...

Esin dedi ki...

ugur dundar`in asistanligini yapmistim, oradan biliyorum :p