13.04.2012

deniz kıyısına övgü-2

İş için Antalya'da türüne bol rastlanan bir kongre otelindeyim. Oda bahçeye yayılmış binalardan birinde. Otelin haritalandırma sistem rezil olduğundan bahçede kaybolma imkanı doğuyor. Çiçeklerin ve kuşların arasında geziyorum iş için geldiğim yerde.
Geçen sene iki yan otele bu kez tatil için gelmiştim. O tatile çıkaran sebep yok artık hayatta, geri/yenisi gelir mi bilinmez? Buraya şimdi gelme sebebim de biraz kaçmaktı İstanbul'dan ama tam da şimdi kalmam gerekiyor halbuki. Tanrıarı güldürmek için plan yap mı demişti birisi?
Hava bu kadar güzelken çalışmamanın mutlak özgürlük olduğuna bir kez daha ikna oluyorum...

6 yorum:

Sadece C. dedi ki...

Bu deniz kıyısına değil, aylaklığa övgü olmuş ama ikisi de aynı kapıya çıkmıyor mu sanki? :) bu arada senin 1 ay önce duyduğunu söylediğin bülbüller sonunda buraya geldi, bir de bahar gelebilse.. 10 derece hava!

hirondelle dedi ki...

deniz kıyısında aylaklık; harika kombinasyon!

buraya da gelir gibi yapıpı gidiyor. dışarıda fırtına var...

Seval dedi ki...

Bir iş seyahatinden henüz döndüm. Koşturmacalı bir gün, günübirlik şehirdışı... Sanırım yorgunluktan ölüyorum. Şimdi kafayı biraz işten uzaklaştırmak için biraz birşeyler okuyayım dedim, rastgele açtığım blogunuzda ise iş seyahatlerinden kesitler var. :)

hirondelle dedi ki...

Günübirlik şehirdışı çok yorucudur haklısınız. O kadar yoruyorlar ki mecburen bloga da sızıyorlar. Son dönemde otellerde yazabildiğimi fark ettim.

Seval dedi ki...

Otellerde yazabiliyorsanız yine de iyi, bir de neredeyse toptan yazmayı ertelemek var. O en kötüsü.

hirondelle dedi ki...

o olmasın diye uğraşıyorum