9.12.2013

altı

Koskoca altı yıl olmuş, utanmasam unutacağım bugünü. Bugün sektöre girdiğimden beri yapmaktan uzak durduğum bir işin kucağıma verilmesinden beri artan mutsuzluğum tavan yapmışken, bütün haftasonunu piyangodan para çıkarsa nasıl hayatımı gerçekten güzel yaşarım diye hayal kurarak geçirmişken, dışarıda deli bir rüzgar çıkmışken, hakikaten içimden birşey yapmak gelmiyorken, mutsuzken, mutsuzken ve de mutsuzken...

Koskoca altı yıl oldu, utanmasam unutacaktım. Önce kıçım sıkışınca aklıma düşerdi, sonra mutluluklarımı paylaşmak isteyince... Bugün canım rakı istiyor, bir süredir altı yıldır yapamadığım şeyleri çekiyor canım zaten. Bundan sonra o şeyleri ancak ben becerebilirsem yapabileceğim gel gör ki.

Koskoca altı yıl oldu, unutmak istesem de unutamayacağım. Unutursam zaten feci sıçmışımdır.

2 yorum:

Sadece C. dedi ki...

Birşey yazmak istedim ama kelimeler tükenmiş elimde. Bu yaz annem kadar yakın ananemi kaybettik, bizim gelmemize, tornunun kızıyla tanışmasına sadece 1 hafta kala, trafik kazasında. Dediklerini anlıyor ve ben de yaşıyorum, sık sık onunla konuşurken yakalıyorum kendimi, bazen yokluğu ilk kez fark etmişim gibi yüzüme çarpıyor. Evet hayat onlarsız devam ediyor ama dünya eksik sanki.. Birşeyler eksik.

hirondelle dedi ki...

Tükeniyoruz zaman içerisinde. Çok üzüldüm ananenin kaybına, ne trajik bir durum...
Zaman içerisinde alışıyorsun. Önce kızıyorsun kendine sonra ona da alışıyorsun. Yaşamak alışmaktır ne de olsa.
Buğdayın Türküsü CD ve DVD olarak çıktı bu arada haberin olsun.