10.01.2010

sushi me ya da suşile beni bebek






Sevgili gurman arkadaşlar, bir lezzet yumağıyla daha birlikteyiz. Bugünkü mekanımız Bağdat Caddesi'nin Caddebostan kesminde Starbucks'ın komşusu Sushi Me. Adı üstünde bir suşici burası. Hepsi pek leziz ve muadillerine göre de gayet uygun. Ha bir de üstüne yasemin çayı içip General Iroh gibi hissettim kendimi.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Ooooh, afiyet olsun.
Bu fotoğraf olayına gıcığım ama ben. Siz keyfini sürüyorsunuz, biz burada iç geçiriyoruz. Yediğinizi içtiğinizi değil de, gezip gördüğünüzü mü tercih etseydik bilemedim ki... :)

Horatio dedi ki...

kac para odediniz ondan haber ver asil?

hirondelle dedi ki...

bir centilmenin bu tür sorulara cevap vermeyeceğini bilmeniz gerekirdi...

aslı dedi ki...

geçen gün bende buraya gittim.Caddede olması itibariyle dikkatimi çekti.Başlangıçlardan tel kadayıflı karides çok lezzetli ve denemeye değerdi.sushi pek sevmediğim için denemek istemedim ancak sahibi olduğunu düşündüğüm bey yanıma geldi ve birkaç sushi önerdi.Çiğ çiğ olanları pek sevmesemde ılık olanlar çok güzeldi.Tam Türk usulü olmuş :) aşçının eline sağlık ne diyeyim tekrar gittiğimde yemek istersem nasıl sipariş edebileceğimi bilmiyorum ama deneye deneye bulmaya değer :)fiyatlara gelince gerçekten iyiydi.Caddede olması fiyatlara yansımamış anlayacağınız.

hirondelle dedi ki...

işin güzel yanı orada hazırlamaları suşileri, yoksa sushico'daki gibi buzdolabından çıkartıp vermiyorlar ya da başka yerlerdeki gibi konserve ton balığını yedirmeye çalışmıyorlar.

bir tane set menü var (48 numaraydı yanılmıyorsam) onu öneririm ama bu sefer çiğ ahtopotla karşılaşacaksınız demektir :)